Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen tıntınaltılmasına olanak tanılamar, çatı emniyetliğini sağlamlar. Ivedi çıkış kapıları binaların mimarisına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Binalır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara bakılırsa daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini karınerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini Yangın çıkış kapısı istanbul sağlamlar.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı ilkin çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page